Favorit magazinerna

Här kommer premier inlägget till den nya kategorin 'listor'. Där vi kommer köra lite olika topplistor och sànt.
Första blir nu om mina favorit magaziner.

1. Veckorevyn
2. Glamour
3.Cosmopolitan
4.Jolie
5.Instyle

KRAM J

Àngest

Blää imorron börjar skolan här hos mig. Känner en viss àngest i det hela. Börja gà upp tidigt tidigt igen, mànga läxor, helt nytt folk, en annan stad, en ny klass. Att min bästa fiende sitter i min klass ocksà gör saken inte mycket bättre. Det är nig det som förstör min skolstämning som mest.
Pà andra sidan tycker jag att det ska bli väldigt intressant, att fà träffa sà himmla mànga nya människor. Och alla kompisarna är ju ocksà i stan. Det finns till och med kompisar i min nya klass. Hela grejen kanske inte är sà fel endà?


dagens låt

dagens låt blir idag jason mraz med the beauty in ugly för att den är så jäkla gullig och får mig att tänka på min stora idol ugly betty.

A



Någon som verkligen vågar vara sig själv i alla lägen är serie rollen ugly betty, heja dig!!!! 

nyinköp

laddar upp en bild på dagens nyinköp

A



byxorna är inhandlade i dag på bikbok

the gotlandbo returns

hej igen alla bloggers nu var det ett tag sen jag skrev efterssom min underbara lilla klassresa har ägt rumm. Som sagt va jag på gotland och naturligtvis cyklade vi över 6 mil vilket gör att min rumpa har 70 blåmärken, härligt!!!. vi va även inne i visby och sprang  på sveriges största glass ställe med över 130 olika smaker tyvärr fans det bara 60 stycken smaker kvar eftersom sommaren är över men de smakade ändå riktigy bra och det var ändå riktigt svårt att välja smak. Jag tog tillslut lemoncurd och chocolate cookies de var riktigt mumsiga.Det var allt från mig tjohej

A


Här har ni en bild på stället så missa nu inte det om ni tar en sväng förbi visby någon gång!!!!



I put some new shoes on

Shoppade ett par nya svarta högklackade idag..
Muah*

Klantskallen Jossi

Okej nu kör jag lite förnedring pà mig själv, härligt.
Jag har ju alltid varit lite klantig av mig. Glömt nycklarna 150 gànger och suttit utlàst i flera timmar, rammlat i en beck och snubblat framför allt möjligt volk. Idag blev det en typisk klant-dag igen. Det började pà jobbet, tappade (dom tomma-tur) brickorna hela tiden. Efter det hade jag egentligen varit utlàst igen, men min mamma skjutsade mig och räddade den situationen.
När jag väl kom hem fortsatte elendet. Först kokade bulguren över för jag satt och läste i veckorevyn lite förlänge. Sen skulle jag öppna ett nytt paket grädde. Eftersom jag inte hittade saxen ( typiskt) tog jag en kniv. Vilket gick àt helvete. Ràkade pà nàt sett skära sönder hela paketet.
Pà eftermidagen skulle jag klippa ur lite bilder ur lite olika tidningar.  Allt gick ju ganska smidigt när jag startade. Tills jag höll pà att klippa av fingret. Jag var liksom sà fördjupat i mina tankar. Lite lite senare blev jag hungrig och hade endà tänkt att hämta nàgra tidningar till. När jag väl, fulllastad som en packàsna, gick upp för trappen tappade jag hela tidningsbunten. Nice, tänkte jag och sammlade ihop skiten igen.  Fixat och klart skulle jag ta nästa trappsteg ( nästsista), sà rullade äppleskrället av tallriken och landade till slut tvà vàningar under mig. Det var en underbar känsla att ta upp det hel mosade äpplet.
puss pà er <3
puckot



Underverket

Tjoo. Kom just hem fràn jobbet ( mina sista dag :D) och ska ta mig en làng làng tupplur nu.
Innan jag gör det ville jag bara tipsa om ett av Cliniques flera smà underverk som fann sin plats i mitt badrumsskàp för nàgra mànader sen. Cremen hjälper mot bàde torr och fet hy.  Den gàr direkt in i hyn utan att lämna kvar en fet hinna. Huden känns fräsch och àterfuktat igen. Det bästa är att den hàller sà himmla länga. Har haft min i 4 mànader nu och det finns fortfarande unifär en tredjedel kvar. Priset, vilket jag betalade var 55 FR.( motsvarar typ 330 SEK).
PUSS* J

Det underbara i läppglansformat

Älskar bara Lancômes Juicy Tube. Det blir varmt om hjärtat bara jag ser dom. Lovelovelove.



Bildkälla: http://www.sephora.com

Tillbacks fràn Job(bigt)

Kom just hem fràn jobbet och är helt slut körd som alltid. Som jag redan har skrivit i ett äldre inlägg sommarjobbar jag pà ett hotell där jag serverar caffe och sköter hela skiten. Màste erkänna att det var den skönaste morgonen hittils pà det sà kallade 'slaverit'. Idag var det inte heller nàn tokig gäst heller som skulle stressa sönder en. Trevligaste gästerna är nog amerikanarna och briterna och värst tyskt businessfolk och schweiziska familjer. Tyvärr var det aldrig nàn svensk. Hade varit roligt att snacka lite svenska utanför hemmet^^.
Vet ni vad som är bäst med hela saken? Imorron blir det min sista dag och jag fàr även ta emot en stor pengahög. Ocksà om lönen ( typ 100 spänn i timmen) var ganska bra, ska jag absolut inte satsa pà att jobba som servitris igen, kanske det blir butiksbiträde eller vad vet jag. Har ni nàt tipps pà ett riktigt bra jobb pà loven?
KRAM J

 Hotellet där jag jobbar.

Just a walk in the middle of nowhere

Tog en liten promenix med mim syster Linda ( http://lindazz.devote.se )idag. Kännde att jag var i desperate need of friskt luft. Passade även pà att ta lite bilder pà naturen ute i schweiziska vischan..
Muah*





Bloggkoll.se

Följ min blogg med bloggkoll

Puss J&A



Ansiktsmask

Gick upp för typ en timma sen och har börjat röja ut mitt fullladdade micro skàp. En walk in closet skulle verkligen vara välkommen. Nu känner jag mig i alla fall lite ofräsch i fejan sà tänkte köra pà en ansiktsmask.
Masken bestàr av en klick naturell yogurt, lite havre grym och bit riven gurka. Renar huden och fräschar upp den. Làt den verka in i 15 min. Sminka dig helst inte dom nästa 6 timmarna sà att hyn inte blir oren igen.
Pussiluss J

back to gustavsvik again

hallo hallo pussgurkor i dag bär det av till gotland och gustavsvik med klassen så det är dags att plocka fram barrak tofflorna igen (jossi du vet vad jag menar). Ni kanske känner er helt lost nu men saken är den att jag och jossi och våra familjer tillbringade en vecka på gotland i sommras och bodde just  i dessa baraker som vi hade betalat en halv förmögenhet för. Bra nu vet ni det också ska se om jag kan ladda upp bilder från gotlands resan meen det får vi ta när jag kommer hem igen, puss

A



här kommer en liten bild på de underbara (not) barrakerna.

Dagenslàt

The song of the day blir Patrice- Sunshine. Hel skön tycker jag.
KRAM*
http://www.youtube.com/watch?v=l2d9YHwIA5c

Nyshoppat

Här kommer lite bilder pà kläderna jag hittade pà dagens shoppingtur- och även Starbucks x)

Làng svart kofta Vero Moda / Lila klänning Only
Grà tröja HM
Sjal HM
Stor inköp pà Starbucks =)

Läker alla brytna hàrtoppar

Här kommer ett litet tipps till slitna toppar. Lägg lite olivolja pà topparna innan du gàr och lägger dig. Sköjl ut det pà morgonen efter. Topparna ska kännas mycket kraftigare och lagade igen.

*have a nice day 


Morning Morning

Idag blir det entligen shopping i Bern igen. Màste absolut uppdatera min Höstgarderob. Och, det är ett màste,ätä lunch pà Starbucks. Här är min önske/ inköpslista.
love j0ssi



Bildkälla: http://www.net-a-porter.com

Degdag

Sen jag vaknade helt plötsligt kl. 5 imorse, har jag slöat hela dan. Hatar verkligen att vakna sà sjukt tidigt, fàr nästan depressioner ^^. Situationen blev lite bättre när jag tog mig ett skönt bad kl. 7. Det endaste jag typ har àstadkommit med  är att ha bakat en kaka. Lovade som sà ofta mig själv att inte smälla i mig hela kakskrället själv. Undra om jag lyckas. Klarade även att brenna sönder halva läppen -.- .Efter det degade jag ute pà terassen med ett nytt nummer av älskade veckorevyn och min mys-hoodie. Nu ska jag strax bänka mig framför tv-rutan och köra marathon med sjukt roliga serien "According to Jim" och " Schau dich schlau" (Översättning: Glo dig smart).  http://www.surfthechannel.com/show/television/According_To_Jim.html

KRAM


Dagens làt

Dagenslàt blir N.E.R.D's  You know what- love it
http://www.youtube.com/watch?v=_cdPWwBKplI

j0ssi


Vill vi verkligen ha det sà här?

Vart jag en àker sà ser jag skräp och stora sophögar liggandes pà gator . Va är det med det, tänker nog mànga. Men hur kul är det att vandra omkring i en soptipp? Inte speciellt mysigt tycker jag. Nu beträffar det ju inte direkt Sverige eller Schweiz. Men man fàr endà ställa sig fràgan, om man verkligen vill att världen ska bli en enda stor sophög i framtiden.
J
Tvà exempel:

Venedig, Italien. En kvinna som rotar i en sophög pà Sankt Markus platsen. En av världens dyraste platser.

Tunisien. Överlämnade hundar som letar efter mat i avfallet.


Wakeboarding

Tillbringade en sommrig söndag ute pà sjön med kompisarna och en wakeboard..
Jag haha
Min kompis Jasmin

Moahahahaha

hola!! Min mamma kom hem från sydafrica i dag och gissa vad hon hade med sig!!! En riktig voodoo docka!!!! Nu kan jag äntligen börja med mina voodoo konster på riktigt . Så om något konstigt händer er någon dag ska ni inte underskatta voodoons krafter moahahahaha. 

A




På bilden ser ni också en parfym från versace som jag också fick.

Köpenhamns modevecka

Morning Morning. Hittade lite modegodis pà tyska vogue.com om Köpenhamns modevecka. Kolla in.

Bruuns Bazaar
http://www.vogue.de/vogue-tv/0/239366/hi/0
Baum und Pfergarten 
http://www.vogue.de/vogue-tv/0/239370/hi/0
MB by Marlene Birger
http://www.vogue.de/vogue-tv/0/239365/hi/0 

(L) j0ssi

I´m in love

hej hopp!!! Har ni chekat in den bästa tv serien som existerar just nu någong gång? Jag pratar förståss om project runway, jag är förälskad. Men nu ska jag återgå till min kärasta och kan inte skriva mer just nu ,arividachi!!

A



Dagens làt

Min wake-up-sound blev Gnarls Barkley med Smiley Faces, sà den blir även dagens làt. Kanske inte världens nyaste, men ack sà härlig.
Muahh*

http://www.youtube.com/watch?v=BZJ8hMA3eU4


Back from Tunisia

Hellu. Hemma igen. Känns skönt egentligen, men endà lite sorgligt att komma hem fràn paradis till rusk och regn och typ 25°C skillnad. Här kommer dom första bilderna..

 Every trip starts with Starbucks
Sunset
Tunisian TropicAt the beach

to be continued..


Baktabbe 2

Tänkte ta tillfället i akt och presentera baktabbe nr 2 vilken inträffade hemma hos min kära vän fanny wahl. Vi skulle baka små söta chokladkakor typ hårda små choclate chip cookies och allt gick jätte bra tills de tillfälle då kakdegen skulle vila i kylen i ca en halvtimme. Fanny frågar om jag kan lägga in degen i kylen medans hon plockar undan, visst säger jag och går mot kylskåpet och det är då eländet börjar när jag smart som jag är lägger kakorna i frysen isstället för i kylen. Ni kan ju gissa hur stenfrusen degen var en halvtimme senare när vi tog ut den ur frysen!!! Det var det baktabbe nr 2 men även den här gången fick vi oss i alla  fall ett gott skratt .

Mvh kyl och frys ihopblandaren annie




Dagens låt

I dag blir dagens låt she moves in her own way med the kooks för att dom är sjukt bra och låten äger och gör att man blir glad ciao

A



voodoo kvinnan

tjabba rjena hallå alla människobarn!!! I dag ska vi ut och ha utflykt med klassen och då ska det självklart alltid regna som alltid (jippi). Men vi får väll hoppas att vädergudarna kan ändra sig om vi gör tillräckligt många voodoo danser  och sticker lite nålar i en docka eller att pikniken blir inställd. Nää nu kan jag inte skriva mer måste börja med min första voodoo dans bye bye

/A



dagens outfitt

ett skepp kom och lastat med dagens outfitt :P

/A



domedagen är kommen

hejsan alla bloggers domedagen är nu kommen för igår köpte uprepar köpte jag en ipod touch 8g!!!! Den är otroligt cool och allmänt underbar så om ni funderar på att köpa en ipod vet ni vilken ni ska välja!!! de va allt från mig tjohej

/A


     love

baktabbe 1

Hej tänkte presentera ett nytt inslag här på bloggen som kommer att kallas annies baktabbar och handla om ja just det mina baktabbar vilka är både många och tragiska. Baktabbe nummer ett hände för kanske fem är sedan när jag och mina kompisar skulle baka kokosbollar men saknade havregryn. Det började med att vi gick til denl närmsta grannen för att låna havregryn, eller jaa närmsta och närmsta typ den som låg längst bort men hon gick i våran klass. Allt gick bra vi lånade lite havregryn men precis när vi skulle gå hade jag stått och tänkt ett tag och utbrast men behöver vi inte en deg också? Alla andra började ass garva och rebecca (min ena kompis ) utbrast det är ju den man bakar pucko!!!
O ja så va det me de årets största tabbe men man fick ju sig ett gott skratt i alla fall!!!  

MVH baktabbaren annie

 

Pysselhålan

Jag har laddat inför skolstarten genom att dekorera mitt nya 4 ämnes block.Resultatet blev två galna kollage med utklipp från plaza och lite andra mode magazines! 
/A



baksida

Framsida




levande gossedjur

Ville bara presentera en av mina två små levande gossedjur som alltid går runt och gossar och är allmänt söta. Här har vi honom lejonet och spinnarnas mästare morgan!!! visst e han ganska söt :P  /A



Skolan kallar

hejsa hopsan bloggers i dag börjar skolan så nu är det bara back to work som gäller, inte så sugen men vad ska man göra åt det? Det är bara att gå dit och se glad ut trots att det är svårt. Lägger upp en bild på dagens outfitt ha det gött /A



den svarta tröjan kommer från monki, byxorna från diesel, linnet från bikbok pch väskan från wedins.

svart som en natt

God morgon god morgon,ville bara presentera mina tre nyförvärv ifrån gårdagens shoppingrunda :P /A

 



På bild nr 1 ser ni ett par svarta chinos från bikbok + ett antekningsblock från lagerhaus och på bild tvp en kort svart thishirt från monki.   

dagens låt

Dagens låt blir idag pocket full of sunshine av natasha bedingfield för att den är just vad man behöver under dessa äckliga regntider



dagens outfitt

Tja bloggers vet att jag förut lade upp bilder på dagens önskeoutfitt, här kommer en bild på dagens verkliga outfitt. Ni får ursäkta att jag ser ut som jesus med mina armar :P  A


dagens önskeoutfitt

god morgon sleepy heads i dag ska jag åka in till stan för andra gången på två dagar för att faktiskt försöka köpa mig lite kläder. Jag återkommer lite senare med svar på om jag har lyckats eller inte men först vill jag visa dagens önske outfitt, ha en underbar dag!!! /A

      

mumms

Hejsan hopsan i dag har jag tagit en runda på stan vilket var väldigt efterlängtat och underbart. Som vanligt köpte jag en smoothie i mitten av rundan för att få lite mer energi, jag älskar verkligen smoothies och då är det ju väldigt tur att sveriges bästa smoothie ställle ligger presic runt hörnet. Det heter nacked juice bar och ligger i sickla köpkvarter så om ni är smoothie sugna någon gång vet ni vart ni ska åka!!!!! /A

 



Sista inlägget innan jag àker

Kom just hem fràn en trevlig kväll med min kompis Jasmin. Vi var och àt pà en restaurang som heter Morango. Den ser as-skrotig ut utifràn, men när man väl har testat maten älskar man den.
Det här blir även sista inlägget av mig, jossi, innan jag àker till Tunisien. Kanske  inte ändà om jag skulle hitta nàn dator med internet pà hotellet.
Men men nu skall jag verkligen gà och lägga mig. Skall upp klockan halv tre. Jag som redan har svàrt att gà upp klockan sex.
KRAM

musik i kubik

Har för tillfället hamnat i en väldig musik inspererad period av mitt liv och känner att en ny liten ipod burk inte skulle vara helt fel nu är frågan bara ipod touch eller ipod classic? /A

 vs


asos.com

har ni någonsin hört talas om klädinternet sidan asos.com? Om inte har jag just nu tipsat er om en av världens bästa klädinternet sidor. Va inne och kikade lite idag och här kommer några smakprov, enjoy!!

 

 







Ny layout snart

För att jag verkligen avskyr den här fula standards layouten, skall vi snart byta till en ny och fräsch.
<3

Packning pà gàng

A här är det fullt upp med packning. Jag skall till Tunisien imorgon. Vilket skall bli hur spännande som hälst. Har nämligen aldrig varit där. Hoppas att vädret blir bra, sà att man blir lite brun innan skolan börjar och dem mörka höstdagarna kommer.
Màste till doktorn nu och kolla knäet.
Puss j0ssi


Vilken inspiration

Ràkade komma pà den här bloggen igàr. Den är mer som en fotoblogg och ack sà bra gjort. Det lönar sig verkligen att ta ett titt.
http://wig-wag-bam.blogspot.com/

puss puss j0ssi


Nya skor

Nu har jag entligen ett par nya högklackade skor igen. Gud vad jag har längtat. Förstörde nämligen klacken pà alla andra sju par jag hade. Den här gàngen kommer jag verkligen vara lite mer noga med dem och inte trampa sönder dem pà stora slaskiga fält och grusiga vägar.
Muah*


Skumt volk

Àterigen har jag klarat av en morgon pà jobbet. Det var en ganska lugn morgon med lite stress här och där. Men ack sà konstiga snubbar som var där.
Nummer ett kommer klockan tio när frukosten egentligen redan är slut. Sen ställer han sig vid buffén och börjar ätä och dricka rakt ur skàlarna och kannorna. Efter det, sätter han sig vid bordet igen och häller nàn slags jord, som han själv tagit med sig, i ett glas med vatten. När han hade druckit det, àtervände han till buffén igen och började dricka ur kannorna igen.
Nummer tvà är nàn sorts rik tysk affärsman som ocksà väljer att komma när frukosten är slut. Redan efter en minut kommer hans första special önskemàl. "Jag vill ha en cappucino!" "Förlàt men vi kan tyvärr inte göra cappucino här med vàra kaffemaskiner" förklarar min arbetskollega vänligt. " Det bryr jag mig inte ett skit om, jag skall ha en cappucino!", gapar snubben sà att det hörs i hela avdelningen. Okej, dà fick vi fixa en cappucino för hand. Strax efter, klockan var halv elva, sà skall han plötsligt ha ett väldigt kort kokt egg. Mm dà fick vi ta fram eggkokaren igen och koka ett ynket egg. Sen när han fàr sitt egg säger han: " Hur länge har ni kokat egget dà?" " Unifär tre minuter", svarar jag. "Jaha, dà fàr jag väl nöja mig med det", fàr jag som jätte trevligt svar. När klockan var kvart i elva, vi slutar elva, och vi hade plàckat undan hela buffén, sà stormade han fram till buffén: " Vart är all frukost? Ni har väl inte plàckat undan allt redan?!" "Jo det har vi. Frukosten stänger tio och vi slutar elva." förklarar kollegan snällt igen. "Jassà det var ingen som sa till mig. Jag vill i alla fall ha frukost nu. Och har ni varm chocklad med extra mycket grädde pà?" Dà fick vi fixa en hel bricka med massa olika brödskivor, gifflar, syltar, flingor, yoghurtar, nötter, frukter, fruktsallad, juice, kaka, skinka och ost. Den varma chocklandens grädde fixade dem extra i köket. Tro nu inte att han skulle tacka eller säga att adjö när han entlingen gàr.
Tur att det inte finns sànt folk varenda dag^^.  


Urban Outfitters söta klänningar




Tyvärr finns inte Urban Outfitters i Schweiz än --..--


Baka baka ab-specialare

Nu har jag just satt in en armbandsbrödernas- specialare i ugnen. Vad armbandsbröderna är kanske jag förklarar en annan gàng. En ab-specialare är i alla fall en slags äppelpaj med extra mycket smuldeg och extra lite äpple.

Receptet:
Degen
-3dl vetemjöl
-5msk socker
-150g margarin eller smör

Resten:
-1 stort äpple eller tvà tre smà
-kanel
-kardemumma

Gör sà här:
Det spelar ingen roll om man börjar med äpplenen eller med degen. Jag brukar starta med äpplenen för det är tràkigast.
Skär äpplenen i smà snittar. Lägg dem i en form. Sen kan du ströa lite kanel och kardemumma över dem. Till degen mäter du upp mjölet och sockret i en bunke. Därefter slänger du i smöret. Fixa degen sà länge tills den blir smulig. Det kan du antingen göra med vispen eller händerna. Häll i smulorna i formen och sett sedan ugnen pà 225°C. Pajen ska bakas i 15-20 min. Sow that's it.
Pajen blir ännu godare med vaniljvisp.

Nu ska jag njuta av min paj som ligger och väntar pà mig där nere i köket.
Puss j0ssi


Tillbaks fràn sklaveriet

Kom just hem fràn jobbet.. Vilket var rensta sklav arbetet som alltid. För det första màste jag vara där sà himmla tidigt, sen är det typ femtusen gäster med 350 extra önskemàl. Jaja det làter ju inte sà hemskt. Men sen är vi ju bara tvà, till runt 100 personer som sàklart alla dyker upp pà samma sekund och alltid sätter sig där det redan är skitigt istället för där det är rent och fint. Alla gäster tycker även att det är undebart att precis komma fem minuter innan frukosten stänger. Tro nu inte att resten gàr fint. Nänä här inte. För diskmaskinen är ju sönder varenda gàng och även en av kaffeemaskinerna brukar strejka. Sa jag redan att det fanns lite möss här och där?
A men nu ska jag i alla fall ta mig en rejäl tupplur.

Puss puss j0ssi

filmgloarens paradis

tjoho annie här, tänkte bara tipsa alla utråkade människor som sitter inne för att regnet piskar ner och det är rentutsagt otrevligt att vara ute om världens bästa filmsajt http://www.surfthechannel.com. Den erbjuder de mästa du kan tänka dig i film och serie väg och är helt enkelt grym så bänka er framför datan med en varm choklad i handen och spänn på filmgloar glasögonen för nu blir det åka av.

A


vill tipsa om serien summerland som är både rolig och sorglig. Desutom gjorde zac effron debut i just den här serien som en söt tolvåring så bänka er och njut!!!

Regn, bara regn

Nu har det verkligen ösregnat hela dan. Det gàr inte ens att vistas utomhus, man skulle ju vilja komma ur huset lite och fà lite friskluft. Men näe dà- inte en chans. Sà nu har jag tänkt en bra stund pà vad jag skall göra. Och entligen komm jag fram till nàt. Köra lite kropsvàrd- för man hinner ju aldrig annars.
Jag tänkte sätta i en mask i hàret, göra en peeling, ta ett bad och sen fixa händerna samt naglarna.

Hàrmask             
-1msk honung
-5msk mjölk
-lite olivolja
Làt den verka i 20-30min och skölj ut noga ( med shampoo)

Bad och Peeling
-5dl mjölk
-3dl olivolja
-en näve salt till peelingen

Källa: http://www.schoenheit-kosmetik.de/


Städis

Idag blir det storstädning hemma i huset Gervasini. Hela hytten ska städas, varenda litet hörn. I alla fall fàr jag hjälp av systern. Fy ,jag hatar verkligen att städa. Det är bara sà trist. Men men jag fàr ju betalt.
Puss j0ssi

Minivuxen

i dag har jag varit, tro det eller ej men ledare för 8 små tio åringar nere på det årliga fotbollsläget på saltis ip. så några  ganska ansträngande timmar och en timme utelåst utanför sitt eget hus senare sitter jag äntligen här. Nu är det bara 4 kämpiga dagar kvar tills jag får min lön men man gör det ju inte bara för pengarna för saken är den att det är sjukligt roligt också :P ha det bäst!!


A

Dagenslàt

Dagenslàt blir Gabriella Climis ' sweet about me'. För den är sà himmla skön.
Njut
<3
http://www.youtube.com/watch?v=ElY5Gr845Fw

Ute i skiten

Kom just hem fràn min lilla Geneve tur. Lägenheten var jätte fin innuti, helt nyrenoverat och fräsch. Men tyvärr ligger den in the middle of nowhere. Typ bland femtusen vingàrdar uppe pà nàn kulle. Det tar unifär 15 minuter att àka in till stan, vilket kanske är okej endà.
x3

Geneve idag

Godmorron, eller ja det är ju lunch nu- men jag har ju precis vaknat. Ska till Geneve idag och titta pà en lägenhet som pappa tänker köpa. Hoppas den ligger nàgot sànt där centralt själva stan- annars blir det ju likadant som det redan är nu. Och för det blir en ganska làng bilresa dit- fàr jag min efterlängtade PSP idag. Sà slipper i alla fall jag en tràkig bilfärd.
Kram jossi
 


Europaparken o8

Tänkte bara lägga in lite bilder fràn Europaparken som vi var pà förra veckan. Fast det var en million människor, 50°C varmt och vi till och med somnade(!)- var det ju endà sà himla roligt x). Det är verkligen min favorit nöjespark- det màste bli europaparken o9 ocksà när den nya banan finns..
http://www.europapark.de/



Nytt

Hej och välkommen till våran nystartade blogg getfar. Den kommer delvis att handla om våra dagar spenderade flera 100 mil ifrån varandra och massa andra intressanta saker. Enjoy!

RSS 2.0